Ruohonleikkurin varaosat

Huolletulla leikkurilla entistä parempi leikkuukokemus ja lopputulos

Myymme ruohonleikkurien varaosia, huolto-osia sekä lisävarusteita. Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia tuotteita useilta eri tuotemerkeiltä. Suurin osa tuotteista löytyy suoraan hyllystä, ja tilaustuotteille tarjoamme nopeat toimitusajat.


Olipa pihassasi sitten perinteinen ruohonleikkuri, robottiruohonleikkuri tai päältä ajatteva ruohonleikkuri, ei osia tarvitse kaukaa etsiä. Valikoimistamme löydät varaosat, huolto-osat ja lisävarusteet kaikkiin kolmeen ruohonleikkurimalliin.


Tuotteitamme

  • Terät
  • Kaasuttimet, kalvot ja polttoainepumput
  • Vaijerit ja murtopultit
  • Voimansiirron hihnat ja rullat
  • Polttoaineletkut ja suodattimet
  • Männät ja sylinterit
  • Ruohonleikkureiden ja robottileikkurien terät
  • Sähköosat ja akut
  • Öljyt ja kemikaalit

Ruohonleikkurin varaosat edulliseen hintaan, nopein toimituksin

Kesä kauneimmillaan ja ruohonleikkuri teki tenän? Vai oletko valmistautumassa kauteen hyvissä ajoin? Olipa tilanteesi millainen tahansa, Harrasteosasta löytyy nopeasti ruohonleikkurin varaosa, joka suoraan hyllystä tai pikaisena tilauksena tehtynä. Meiltä löytyy suoraan hyllystä jos jonkinlaista ruohonleikkurin osaa, monimerkkitoimijana meiltä löytyy yleisimpien ruohonleikkurimallien varaosat nopeasti.


Muista puhdistaa ja huoltaa ruohonleikkurisi säännöllisesti: useimmin ruohonleikkurille tehtävä huolto on sen puhdistaminen. Ruohonleikkurin konepellin alle kannattaa kurkata säännöllisesti, sillä alustan alle paakkuuntunut vihermössö tekee leikkuusta vaivalloisempaa eikä leikkuutuloskaan ole välttämättä paras mahdollinen. Paksut paakut voivat vaikuttaa myös käynnistykseen. Ruohonleikkureissa metallinen runko on kestävin, mutta ruohon sisältämät hapot voivat sitä syövyttää, siksi puhdistukseen kannattaa kiinnittää huomiota.

Ruohonleikkurin tulpat kannattaa vaihtaa lähes vuosittain, sillä ne vaikuttavat suoraan käynnistykseen. Tulppiin kertyvä karsta heikentää sytytystä. Myös ruohonleikkurin öljyt kannattaa vaihtaa kerran vuodessa, ja öljyä tulisi olla aina sopivasti. Myös terän kunnon tarkastaminen kannattaa tehdä säännöllisesti. Terä ei tarvitse olla aivan veitsenterävä, tärkeämpää on, että se on tasapainossa eikä vinksinvonksin. Jos olet irrottanut terän, sen tasapainoa voit kokeilla pyörittämällä sitä ruuvimeisselin nokassa. Lopuksi kannattaa tarkistaa vielä ilmansuodattimen kunto. Paperinen suodatin vaihdetaan, vaahtomuovisen suodattimen voit pestä kevyesti miedolla pesuaineella. Tämän jälkeen vaahtomuoviin puserretaan parit tipat moottoriöljyä. Paras tapa saada öljy jakaantumaan tasaisesti vaahtomuovinpalaseen on pyöritellä ja puristella sitä vielä muovipussin pohjalla.


Edellä mainitut huollot voit tehdä itse tai tuoda ne asiantuntevaan ruohonleikkurihuoltoomme.  


Katso lähin harrasteosamyymälä ja -huolto täältä.


Tutustu myös muihintuotteisiimme.


Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Ruohonleikkurin varaosat ja tarvikkeet toimipaikoistamme ympäri Suomen: Anjalankoski, Eno, Eura, Joensuu, Juankoski, Juuka, Kemi, Kiihtelysvaara, Kitee, Kuusamo, Nurmes, Onkamo, Outokumpu, Parikkala, Polvijärvi, Rauma, Rovaniemi, Tammisaari, Varkaus ja Vihti.