Moottorisahan ja raivaussahan varaosat

Laatua ja tehokkuutta metsätöihin huolletulla pelillä

Myymme moottorisahojen ja raivaussahojen varaosia, huolto-osia sekä lisävarusteita. Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita ja edullisia tuotteita useilta eri tuotemerkeiltä. Suurin osa tuotteista löytyy suoraan hyllystä, ja tilaustuotteille tarjoamme nopeat toimitusajat.


Tuotteitamme

  • Terät, ketjut ja laipat
  • Kaasuttimet, kalvot ja polttoainepumput
  • Polttoaineletkut ja suodattimet
  • Männät ja sylinterit
  • Sähkö- ja sytytysosat
  • Öljyt ja kemikaalit


Moottorisahan ja raivaussahan varaosat edulliseen hintaan

Suomen Harrasteosasta löydät moottorisahan ja raivaussahan varaosat moneen malliin. Yleisimmät osat löytyvät suoraan hyllystämme, mutta tarvittaessa tilaamme nopein toimituksin. Oletpa kotisahaaja, ammattimetsuri tai huollon edustaja, meiltä löydät asiantuntevaa palvelua ja tarvikkeet nopein toimituksin.

Huolla moottorisaha säännöllisesti: tärkeintä on pitää moottorisaha puhtaana. Jos moottorisaha on vaijerikäyttöinen ja säilytät sitä paljon ulkona, kannattaa vaijeri voidella vaikkapa teflonspraylla. Myös säännöllinen ilmapuhdistimen puhdistaminen pitää moottorisahan terässä. Moottorisahan terän teroitus voidaan tehdä käsin viilaamalla tai koneteroituksena. Teroitukseen kannattaa ryhtyä mm. silloin kun sahanpurusta tulee jauhomaista, terävä terä tekee lastua.

Huolla raivaussaha säännöllisesti: tarkista terän kunto säännöllisesti. Kuulostele miltä terä kuulostaa, kun kopautat siihen metalliesineellä, terä on kunnossaan, jos ääni on kirkas. Jos ääni on särähtävä, on terässä vikaa. Tällöin terä kannattaa vaihtaa, sillä rikkinäinen terä voi olla rikkoutuessaan hengenvaarallinen. Jos terä on kelpo, viilaa se teräväksi. Raivaussahan tulpat kannattaa vaihtaa säännöllisesti, ilmanpuhdistin putsata. Ylivuotinen bensa kannattaa vaihtaa, jos saha höröttelee.

Kun tarvitset moottorisahan tai raivaussahan huoltoon ammattilaista, käänny puoleemme.


Katso lähin harrasteosamyymälä ja -huolto täältä.


Tutustu myös muihin tuotteisiimme.


Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Moottorisahan ja raivaussahan varaosat ja tarvikkeet toimipaikoistamme ympäri Suomen: Anjalankoski, Eno, Eura, Joensuu, Juankoski, Juuka, Kemi, Kiihtelysvaara, Kitee, Kuusamo, Nurmes, Onkamo, Outokumpu, Parikkala, Polvijärvi, Rauma, Rovaniemi, Tammisaari, Varkaus ja Vihti.