Harrastehuolto huoltaa kaikki vapaa-ajan laitteet

Vapaa-ajan laitteiden huollot ja korjaukset

Harrastehuolto palvelee asiantuntevasti kaikissa vapaa-ajan laitteiden huoltoihin ja korjauksiin liittyvissä asioissa. Olemme merkeistä riippumaton huoltokorjaamoketju ja toimimme usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Löydä lähin Harrasteosa-huoltopiste Yhteystiedot-sivulta!

Useimmat huolto- ja varaosat löytyvät suoraan myymälämme hyllystä. Meillä on laaja valikoima tuotteita, joita on saatavissa saman tien varastostamme. Tilaustuotteille tarjoamme erittäin nopeat toimitusajat, joten enää tarvittavaa osaa ei tarvitse odotella viikkoja.

Nopea toimitus

Harrasteosan huoltojen osientoimitukset ovat aina nopeita, kiitos tehokkaan logistiikan sekä kattavien varastojemme. Tuotteesta riippuen toimitus onnistuu jopa parin päivän sisällä. Mikäli osalle on akuutti tarve, ota yhteyttä meihin niin katsotaan, mitä voimme tehdä!

Harrastehuolto hoitaa laitteesi kuntoon

Huollamme ja korjaamme esimerkiksi moottoripyörät, mopot, mopoautot, mönkijät, moottorikelkat, perämoottorit, puutarhakoneet, lumilingot sekä monet muut vapaa-ajan laitteet merkistä ja mallista riippumatta.

Tervetuloa palveltavaksi liikkeeseemme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »